Νέα επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες

kairos

Πρόσκαιρη είναι η βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός σήμερα καθόσον από το βράδυ ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα. 

Aπό τις πρώτες ώρες της Δευτέρας ένα βαρομετρικό χαμηλό συνοδεία ψυχρού μετώπου θα ξεκινήσει τη διέλευσή του, αρχικά από τα δυτικά και κινούμενο προς τα ανατολικά και θα επηρεάσει σταδιακά τον καιρό σχεδόν όλης της χώρας με βροχές και καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βορειοδυτικής και 
κεντρικής χώρας.

Πιο αναλυτικά, για σήμερα Κυριακή βροχές αναμένονται έως και αργά το απόγευμα κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας, και το Ανατολικό Αιγαίο. Ιδιαίτερα στα ορεινά της νότιας και δυτικής χώρας το μεσημέρι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο αναμένονται και σποραδικές καταιγίδες. Στην συνέχεια η νέα επιδείνωση του καιρού θα προκαλέσει βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. 

Δείτε live πως θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία:

Τη Δευτέρα όμως, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο σύνολο σχεδόν της χώρας, με τα ισχυρότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στη νότια ηπειρωτική χώρα έως το μεσημέρι και στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο στη συνέχεια.

Σχετικά